Οι Dub Garden έρχονται την Πέμπτη 28 Απριλίου στον πολυχώρο WE

Οι Dub Garden έρχονται την Πέμπτη 28 Απριλίου στον πολυχώρο WE

Οι Dub Garden έρχονται την Πέμπτη 28 Απριλίου στον πολυχώρο WE, για πρώτη φορά μετά την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ Spiral, σε μια άκρως εκρηκτική dub βραδιά με τα delays & dub echoes να έχουν την τιμητική τους.

Το άνοιγμα της βραδιάς αναλαμβάνει το μουσικό σχήμα The Bionics.

Ένα μουσικό σχήμα που συνδυάζει διαμαντένιες κιθάρες, βαθιές μπάσογραμμές, δυναμικά τύμπανα και γρήγορα flow στους ήχους της reggae, dubstep, hip hop και όχι μόνο.

Στο κλείσιμο παίρνει την σκυτάλη ο selectah Mellow Mood (Boom Selectah records) με ένα σετ αποκλειστικά με βινύλια.

Οι Dub Garden είναι μια trip hop / dub μπάντα από την Θεσσαλονίκη.

Το πρώτο τους άλμπουμ Doctor Wind βγήκε το 2017 το οποίο έκανε αίσθηση στα Ελληνικά και παγκόσμια κυκλώματα της μουσικής για την πολύ καλή μουσική ποιότητα παραγωγής και τα γυναικεία φωνητικά.

Το δεύτερο άλμπουμ τους Orders, έδωσε ακόμη περισσότερο χώρο και εύρος  μουσικής εξερεύνησης αγγίζοντας πιο βαθειά στο συναίσθημα της μπάντας. Το νέο άλμπουμ τους Spiral που κυκλοφόρησε πρόσφατα και οι ίδιοι το θεωρούν ως το αγαπημένο τους. 

Σε αυτή την νέα συναυλία τους την Πέμπτη 28 Απριλίου στον πολυχώρο WE, θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε μουσική από όλα τους τα άλμπουμς καθώς και ακυκλοφόρητο υλικό, ενώ αγωνιούμε να δούμε πως θα μπλέξουν με την δίκη τους dub αισθητική, μουσικές στο φάσμα των blues, ethnic, trip hop, funk και ambient στοιχείων.

Οι Bionics είναι ένα μουσικό σχήμα – blender που συνδυάζει διαμαντένιεςκιθάρες, βαθιέςμπασογραμμές, δυναμικά τύμπανα και γρήγορα flow στους ήχους της Reggae, Dubstep, Hip-Hop και όχι μόνο! 

Ξεκίνησαν το 2012 με διάφορες μοναδικές διασκευές και πλέον έχουν προσθέσει στη μουσική τους το πρώτο mini LP Free & Young που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2021 καθώς και νέα ακυκλοφόρητα  κομμάτια.

Έχουν συμμετάσχει σε διαφορά μουσικά φεστιβάλ και έχουν μοιραστεί τη σκηνή με ονόματα όπως οι Dub Incorporation και οι The Skints.

Links:

Website: https://boomselectah.com/artist-bookings/dub-garden/
Facebook: https://www.facebook.com/Dub-Garden-793705554120130
Facebook: https://www.facebook.com/Thebionicsband
Instagram: https://www.instagram.com/dubgarden/?igshid=7j88wna7oc8t
YouTube Channel: https://www.youtube.com/channel/UC9Oj49gyADerss7waPXrE7w

Powered by Boom Selectah Records
https://boomselectah.com/

home