Ο Henry Cavill αποχωρεί από το Witcher και οι φανς της σειράς υπογράφουν για να γυρίσει πίσω

Ο Henry Cavill αποχωρεί από το Witcher και οι φανς της σειράς υπογράφουν για να γυρίσει πίσω

Μια κούρσα υπογραφών ξεκίνησε στο Netflix από τους φανατικούς της σειράς Witcher του Netflix, για να γυρίσει πίσω ο πρωταγωνιστής Henry Cavill. Η σειρά που είναι βασισμένη στα διάσημα βιβλία με τεράστια επιτυχία, ξεκίνησε το 2019 και κατευθείαν ξεχώρισε. Ακολουθεί τον ήρωα Gerald, έναν μαγεμένο μισθοφόρο που πληρώνεται να σκοτώνει μυθικά πλάσματα αλλά βρίσκει τον εαυτό του στο κέντρο μιας πολιτικής πάλης, καθώς πρέπει να προστατέψει μια μικρή πριγκίπισσα η οποία κουβαλάει μια μυστήρια μαγική δύναμη.

Αν και στην αρχή η θέση του Cavill για τον Witcher, δίχασε τους φανς, οι φόβοι τους διαλύθηκαν σιγά σιγά και τον λάτρεψαν.

Πρόσφατα ο ίδιος, ανακοίνωσε ότι αφήνει την παραγωγή του Witcher, και με αυτό τον τρόπο η ήδη ανακοινωμένη 4η σεζόν που θα ακολουθήσει την πρόσφατη 3η που έρχεται σύντομα, μένει χωρίς κεντρικό πρωταγωνιστή. 

Στην ίδια ανακοίνωση του, ο ηθοποιός συνέχισε λέγοντας ότι θα τον αντικαταστήσει ο Liam Hemsworth, πρωταγωνιστής της ταινίας Hunger Games. 

Μια σειρά απογοητεύσεων ξεκίνησε καθώς οι φανς πιστεύουν ότι υπάρχει κάποιος λόγος που δεν έχει βγει στο προσκήνιο ενώ αρχικά ο ηθοποιός είχε δηλώσει ότι δεσμεύεται στο show για 7 χρόνια.

Λίγο μετά, ξεκίνησε μια σειρά υπογραφών στο change.org που ασχολείται με αυτά, ώστε να γυρίσει πίσω ο πρωταγωνιστής. Μέχρι στιγμής έχουν μαζευτεί 26 χιλιάδες υπογραφές 

home