Η Rihanna ξαναχτυπάει με το Born Again μέσα από την ταινία Black Panther.

Η Rihanna ξαναχτυπάει με το Born Again μέσα από την ταινία Black Panther.

Η Rihanna μετά την πρόσφατη μεγάλη επιστροφή της, ξαναχτυπάει με το νέο τραγούδι Born Again, το οποίο βρίσκεται και αυτό μέσα στο soundtrack της πολυαναμενόμενης ταινίας Black Panther: Wakanda Forever.

Το τραγούδι είναι μια σύγχρονη μπαλάντα, και ακολουθεί το πρόσφατο τραγούδι Lift Me Up το οποίο την έφερε ξανά κοντά μας μετά από 6 χρόνια με το τελευταίο της  άλμπουμ Anti που κυκλοφόρησε το 2016.

Το Born Again ξεκινάει με πιάνο και φωνητικά και σιγά σιγά προσθέτει ορχηστρικά στοιχεία και μελαγχολικά σύνθια. Το τραγούδι το έφτιαξε ο The Dream, ο οποίος στο παρελθόν είχε συνεργαστεί μαζί της στα τραγούδια Umbrella και Birthday Cake.

Η Rihanna θα είναι το κεντρικό πρόσωπο του μεγαλύτερου γεγονότος της χρονιάς Super Bowl Halftime, το οποίο θα συμβεί τον Φεβρουάριο του 2023.

Ουσιαστικά θα είναι η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά το 2018 και τα βραβεία Grammys όπου κέρδισε το βραβείο για το τραγούδι Wild Thoughts.

Πρόσφατα η ίδια δήλωσε ότι η δημόσια εμφάνιση της στο Super Bowl είναι και η αφορμή να μας δώσει νέα μουσική και νέο άλμπουμ πολύ σύντομα. 

Επίσης ο λόγος της επιστροφής της σήμερα με το soundtrack του Black Panther οφείλεται και στο φόρο τιμής που θέλει να δώσει στον αδικοχαμένο Chadwick Boseman, τον πρωταγωνιστή της πρώτης ταινίας του Black Panther του 2018, ο οποίος απεβίωσε το 2020 σε ηλικία 43 ετών.

home