Η Roisin Murphy κάνει το ντεμπούτο της στην μικρή οθόνη ως μάγισσα στην σειρά του Netflix με τίτλο The Bastard Son & The Devil Himself 

Η Roisin Murphy κάνει το ντεμπούτο της στην μικρή οθόνη ως μάγισσα στην σειρά του Netflix με τίτλο The Bastard Son & The Devil Himself 

Η Roisin Murphy αποφάσισε να κάνει το ντεμπούτο της στην μικρή οθόνη ως μια πανίσχυρη μάγισσα στην νέα φανταστική σειρά του Netflix με τίτλο The Bastard Son & The Devil Himself όπου θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου.

Η σειρά βασίζεται στην νουβέλα Half Bad του 2014, και μας πηγαίνει σε έναν κόσμο με μάγισσες όπου ακολουθούμε την ιστορία του Nathan Byron, τον γιο μιας τρομαχτικής μάγισσας με το όνομα Marcus Edge.

Η Murphy δήλωσε ‘’ είναι μια ιστορία που ακολουθεί έναν νεαρό που θέλει να βρει τον εαυτό του. Δεν γνώρισε τον πατέρα του, ο οποίος είναι ένας κακός ήρωας. Ο ρόλος μου συλλέγει αίμα το οποίο έχει αξία χρήματος σε αυτό τον κόσμο και με το οποίο όσο περισσότερο συλλέγεις, έχεις την ευκαιρία να επιλέξεις ότι είδος μάγισσας θέλεις να γίνεις σε ηλικία των 18 ετών ‘’.

Η Murphy, που έγινε γνωστή στα 90s από το συγκρότημα Moloko δεν είχε σκεφτεί ποτέ να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο, ενώ πλέον σκέφτεται να ασχοληθεί περισσότερο. 

Για την ώρα ετοιμάζει το έκτο άλμπουμ της το οποίο θα είναι σε συνεργασία με τον Dj Koze.

Δείτε παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες από την νέα σειρά καθως και το trailer.


home