Depeche Mode World tour 2023

Depeche Mode World tour 2023

Οι Dave Gahan και Martin Gore ανακοίνωσαν ότι έχουν έτοιμο το νέο, 15ο album του συγκροτήματος. Ήδη έχει σχεδιαστεί η καινούρια περιοδεία τους ‘Memento Mori’ World Tour που θα ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2023 από τη Καλιφόρνια. Πέντε χρόνια μετά τη προηγούμενη ουσιαστική επαφή τους με το κοινό και δυστυχώς χωρίς τον κιμπορντίστα και βασικό μέλος του γκρούπ, Andrew Fletcher που έφυγε πρόωρα, η ζυγαριά γέρνει πάντα προς τη μεριά της ζωής.

Το album ‘Memento Mori’ όπως λένε οι ίδιοι, είναι ένας φόρος τιμής στη ζωή, μία υπενθύμηση να “ζούμε” τη κάθε μέρα όσο γίνεται περισσότερο! Η κυκλοφορία αναμένεται τον Μάρτιο πριν ξεκινήσει η παγκόσμια τουρνέ. Ήδη έχουν ανακοινωθεί 65 show σε Ευρώπη και Αμερική ενώ στη προπώληση εισιτηρίων γίνονται sold out κάποιες ημερομηνίες και προσθέτουν καινούριες! Είναι γνωστοί για τις καταπληκτικές ζωντανές εμφανίσεις τους. Έτσι κι αλλιώς οι live εμπειρίες είναι μοναδικές!

Την ίδια στιγμή, προηγούμενα album των Depeche Mode συνεχίζουν να κερδίζουν νέους ακροατές κάτι απόλυτα λογικό κατά την άποψή μας. Πρόσφατα το βινύλιο για το ιστορικό album ‘Music For The Masses’ του 1987 αγοράστηκε 1.704 δολλάρια από το γνωστό ιντερνετικό μαγαζί Discogs! Ποτέ δεν είναι αργά να ανακαλύψει κάποιος (μουσικά) αριστουργήματα.

Ακολουθεί το γιατί :

home