Δυναμικό comeback για τη Rihanna

Δυναμικό comeback για τη Rihanna

Η Rihanna έχει ξεκινήσει ήδη πρόβες για την εμφάνισή της στο φετινό διάλειμμα του Super Bowl που παρακολουθούν εκατομμύρια κόσμου και θα γίνει στις 12 Φεβρουαρίου.

Σε ένα μήνα περίπου, θα έχουμε την ευκαιρία να τη ξαναδούμε μετά από 7 περίπου χρόνια απουσίας. Η τελευταία της δισκογραφική δουλειά ήταν το album ΑΝΤΙ του 2016 και πριν λίγο καιρό τραγούδησε το θέμα της ταινίας Black Panther: Wakanda Forever “LIft me up’. Στο μεταξύ γέννησε, προώθησε τις σειρές των ρούχων της (Fenty) και πιθανώς έγραψε καινούριο δίσκο.

Κάπως έτσι λειτουργεί η μουσική βιομηχανία που ενδεχομένως θέλει να ανεβάσει ξανά τη Rihanna στα top. Μέσα σε 15 λεπτά θα δούμε και θ’ακούσουμε ένα medley επιτυχιών της και άν όλα πάνε βάση σχεδίου, θα πεί και το καινούριο τραγούδι της που θα κυκλοφορήσει κάπου εκεί χρονικά. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα αν θα υπάρξουν και άλλοι μουσικοί guests.

Ετοιμαστείτε για μια δυναμική επανεμφάνιση και ένα show που εδώ και χρόνια αναμένεται πάντα με ενδιαφέρον και γνωρίζει τεράστια τηλεθέαση.

home