Everything But The Girl: σύντομα το νέο album Fuse!

Everything But The Girl: σύντομα το νέο album Fuse!

‘Nothing Left To Lose’ λέγεται το νέο single των Everything But The Girl και (νά’ναι καλά το NME) έσκασε σαν βόμβα στο κεφάλι μου πριν 2 ώρες κυριολεκτικά!

Έχουν να βγάλουν δίσκο από το 1999 που κυκλοφόρησε το Temperamental. Μετά από 24 χρόνια λοιπόν, μας χαροποιεί ιδιαίτερα η ανακοίνωση του συγκροτήματος στο instagram ότι “έρχονται σύντομα”!

Οι Ben Watt και Tracey Thorn, οι γνωστοί Everything But The Girl, θέλουν “να ετοιμαστούμε για το φιλί”, όπως γράφουν στο post που ανέβασαν χτές 9 Ιανουαρίου 2023. Είχαν ήδη ενημερώσει (DJMAG) από τον Νοέμβρη του 22 ότι έχουν ετοιμάσει νεο single και album.

Το indie-electronica ντουέτο των Everything But The Girl σχηματίστηκε το 1982 και το πασίγνωστο ‘Missing’ του 1995 παραμένει κλασικό ενώ ο Todd Terry του χάρισε ένα cult remix που παραμένει αξεπέραστο και περίεργα φρέσκο!

Σήμερα ένιωσα μουσική συγκίνηση. “Kiss me while the world decays, kiss me while the music plays”. Ξαναθυμήθηκα την ποίηση, τους λυρικούς στίχους, τα ονειρικά φωνητικά και τις καταπληκτικές συνθέσεις τους! Το 2023 περιμένει το album Fuse με ανοιχτές αγκάλες! Θα έχει τα εξής 10 τραγούδια :

‘Nothing Left To Lose’
‘Run A Red Light’
‘Caution To The Wind’
‘When You Mess Up’
‘Time And Time Again’
‘No One Knows We’re Dancing’
‘Lost’
‘Forever’
‘Interior Space’
‘Karaoke’

Ακολουθεί το 1ο δείγμα !

home