Η επιστροφή της Rihanna μετά από έξι χρόνια και το νέο τραγούδι Lift Me Up για το soundtrack της ταινίας Black Panther είναι γεγονός  

Η επιστροφή της Rihanna μετά από έξι χρόνια και το νέο τραγούδι Lift Me Up για το soundtrack της ταινίας Black Panther είναι γεγονός  

Λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση για την πολυαναμενόμενη εμφάνιση της στο γεγονός της χρονιάς, Halftime Super Bowl Show, η Rihanna μας έφερε το νέο της σινγκλ Lift Me Up, το οποίο θα βρίσκεται στο soundtrack της πολυαναμενόμενης ταινίας Black Panther: Wakanda Forever.

Αυτή η επιστροφή για την ίδια είναι η πρώτη μετά από σχεδόν 7 χρόνια και το άλμπουμ της Anti το οποίο κυκλοφόρησε το 2016.

Από τότε μέχρι σήμερα, η Rihana έχει συνεργαστεί σε άλλες δουλειές, όπως με τον Calvin Harris στο This Is What You Came For του 2016 καθώς και στο Too Good του Drake.

Το 2017 εμφανίζεται στο Selfish του Future, στο Wild Thoughts του Dj Khaled,  στο Loyalty του Kendrick Lamar καθώς και στο Lemon του N.E.R.D.

Η πιο πρόσφατη συνεργασία της ήρθε το 2020 στο Believe it των PARTYNEXTDOOR.

Το soundtrack του Black Panther: Wakanda Forever, θα κυκλοφορήσει στις 4 Νοεμβρίου ενώ η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 11 Νοεμβρίου. 

Ύστερα από αυτό θα ακολουθήσει τον Φεβρουάριο του 2023 η πολυαναμενόμενη ζωντανή εμφάνιση της στο Super Bowl Halftime, που θα είναι και η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά το 2018 και τα Grammy βραβεία.

Απολαύστε το νέο της τραγούδι παρακάτω

home