Little Richard documentary: ‘I Am Everything’

Little Richard documentary: ‘I Am Everything’

Η αλήθεια είναι πως ΗΤΑΝ τα πάντα! Συνθέτης, πρωτοπόρος του Rock ‘n’ Roll, τραγουδιστής, πιανίστας, έγινε ιερέας και υπήρξε ίσως από τις πρώτες περιπτώσεις διάσημης queer/drug περσόνας !

Στο ντοκιμαντέρ I AM EVERYTHING θα μάθουμε για τη ζωή και το έργο του και θα μπορέσουμε (ίσως) να καταλάβουμε τη συνεισφορά του στη μουσική αλλά και ειδικότερα στη queer κοινότητα και τον σημαντικό πολιτιστικό αντίκτυπο που είχε τελικά ο μύθος LITTLE RICHARD!

Το film είναι γεμάτο με αρχειακό υλικό από τη καριέρα και τη προσωπική ζωή αυτού του φαινόμενου, συνεντεύξεις του που έρχονται για πρώτη φορά στο φως αλλά και πρόσφατες συνεντεύξεις με πασίγνωστους μουσικούς, οικογένεια και φίλους του όπως επίσης έρευνες μαύρων και queer μελετητών. Το ντοκιμαντέρ κυκλοφορεί στις ψηφιακές πλατφόρμες 21 Απριλίου.

Ο Little Richard χωρίς ψευδώνυμο, στα χαρτιά, λεγόταν Richard Wayne Penniman και έφυγε από τον μάταιο κόσμο 87 ετών τον Μάιο του 2020 χορεύοντας με τον καρκίνο στα κόκκαλα. Ένας μεγάλος θαυμαστής του, ο Paul McCartney, γράφει κάποια στιγμή πως χρωστάει πολλά στον συνθέτη και τραγουδιστή του πασίγνωστου ‘Tutti Frutti’ λέγοντας ” Μου έμαθε τα πάντα!”.

home