Pet Shop Boys: συνεχίζουν τα live και έχουν νέο EP

Pet Shop Boys: συνεχίζουν τα live και έχουν νέο EP

Οι Pet Shop Boys ανανέωσαν για το 2023 τη συνέχεια της περιοδείας τους ‘Dreamworld: The Greatest Hits Live’. Τα εισιτήρια είναι ήδη σε προπώληση…ότι έχει απομείνει δηλαδή. Είμαστε χιλιάδες οι φανατικοί του συγκροτήματος! Η περιοδεία ξεκινάει 13 Ιουνίου από τη Ρώμη και θα συνεχίσουν σε Παρίσι, Δουβλίνο, Κοπεγχάγη και άλλες Ευρωπαϊκές πόλεις καθώς επίσης έχουν προγραμματισμένες εμφανίσεις σε αρκετές του Ηνωμένου Βασιλείου.

Οι Pet Shop Boys είναι από τα πλέον αγαπημένα συγκροτήματα με χιλιάδες πιστό κοινό που τους ακολουθεί και ευτυχώς μεγαλώνει όλο και περισσότερο. Πολύ πρόσφατα ένα πολύ σπάνιο CD του 2003 έγινε ένα από τα πιό ακριβά που πουλήθηκαν στο ιντερνετικό κατάστημα Discogs. Το ‘Pop Art: The Hits – 5 Songs From Our History’ κυκλοφόρησε πριν 2 δεκαετίες στην Ιαπωνία σε 25 κόπιες (αντίτυπα), για την προώθηση του Greatest Hits που έβγαλαν τότε. Στη πρόσφατη λίστα με τα 50 πιό μοσχοπουλημένα CD στο Discogs, κρατάει την 9η θέση. Πουλήθηκε 2.309 δολλάρια ή 1.870 Αγγλικές λίρες!

Ας έρθουμε στο τώρα. Στις 15 Απριλίου κυκλοφορεί το “Lost” CD EP με 4 ακυκλοφόρητα κομμάτια που έγραψαν το 2015 και δεν μπήκαν στο album εκείνης της χρονιάς ‘Super’ όχι επειδή δεν ήταν καλά, όπως λένε οι ίδιοι αλλά επειδή ήταν σε άλλο ύφος. Έρχεται καινούρια μουσική, νέες συναυλίες, οι Pet Shop Boys είναι παρόντες και το 2023!

Έτσι τώρα μου ήρθε αυτό :

home