Swedish House Mafia νέα δουλειά x2

Swedish House Mafia νέα δουλειά x2

Οι Steve Angello και Sebastian Ingrosso που αποτελούν τους Swedish House Mafia, παρουσιάζουν το νέο single ‘Church’ που ουσιαστικά είναι δύο! Παρουσιάζουν και το ‘Speak Up’! Και στα δύο track συμμετέχει το γνωστό(!) ντουέτο από την Ιταλία PARISI !!!

Κάποτε παλιά…στη μακρινή δεκαετία 1980-90 ίσως και αρκετά νωρίτερα, όταν το βινύλιο πρωταγωνιστούσε στην μουσική αγορά, τα λέγαμε A sided singles ή Double A-Sided Singles. Δηλαδή και στις δύο πλευρές του 7′ ή 12′ δίσκου τα κομμάτια θεωρούνταν ισάξια . Δεν ήταν στην Α’ πλευρά το μοναδικό τραγούδι που ήθελε να προωθήσει η δισκογραφική του κάθε καλλιτέχνη αλλά και στη δεύτερη πλευρά υπήρχε το αντάξιο αδερφάκι του. Όχι δηλαδή ένα πεταμένο b-side όπως λεγόταν στην ορολογία της εποχής.

Αυτά βέβαια είναι απλά όμορφες αναμνήσεις την ώρα που κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στον ψηφιακό κόσμο της μουσικής αγοράς του 2023.

Τον προηγούμενο μήνα ακούσαμε τη συνεργασία των Swedish House Mafia με τον The Weeknd στο single ‘Nothing Is Lost (You Give Me Strength)’ για την ταινία ‘Avatar: The Way Of Water’ και τον Σεπτέμβρη που πέρασε το γκρούπ συνεργάστηκε με την Alicia Keys στο ‘Finally’.

Αυτά με το μάθημα, αύριο διαγώνισμα!

home