Ο Brian May των Queen είναι πλέον ιππότης!

Ο Brian May των Queen είναι πλέον ιππότης!

Ο νέος βασιλιάς της Βρεττανίας, Κάρολος, έχρησε τον Brian May των Queen, ιππότη. Στην ανάλογη τιμητική τελετή στο παλάτι , ο μουσικός αναγνωρίστηκε για την μουσική προσφορά και φιλανθρωπική δράση του.

Ο συνιδρυτής και κιθαρίστας ενός από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα στην ιστορία της Rock, είναι ένας από τους πρώτους που τιμούνται απ΄τον βασιλιά για το 2023 και πλέον θα τον αποκαλούμε Sir Brian Harold May, όπως επιβάλλει επίσημα το πρωτόκολλο. Ο ιππότης May ευχαρίστησε τη βασιλεία για αυτή τη τιμή δίνοντας την υπόσχεση ότι θα συνεχίσει τον αγώνα για δικαιοσύνη όπου χρειαστεί για να τιμήσει αυτόν τον τίτλο.

Μαχητής ενάντια στο κυνήγι άγριων ζώων, ο Sir Brian May έχει έντονη ακτιβιστική δράση και ασχολείται ενεργά με τα δικαιώματα των ζώων.

Tip : Ο Sir εκτός των άλλων είναι αστροφυσικός (πήρε το πτυχίο του το 2007) και έχει συμμετάσχει ιδρυτικά στη “Μέρα του Αστεροειδή” (Asteroid Day), μία προσπάθεια ενεργοποίησης και προετοιμασίας του κόσμου για τον κίνδυνο πιθανής σύγκρουσης μετεωρίτη με τον πλανήτη μας (#αισιόδοξο!).

home