Ο Steve Aoki μπήκε επίσημα στη λίστα επιβατών της πρώτης επανδρωμένης αποστολής στο φεγγάρι που θα γίνει το 2023 

Ο Steve Aoki μπήκε επίσημα στη λίστα επιβατών της πρώτης επανδρωμένης αποστολής στο φεγγάρι που θα γίνει το 2023 

Η πρώτη επανδρωμένη αποστολή στο φεγγάρι είναι γεγονός και μέσα στην λίστα όσων βρεθούν να γράψουν ιστορία, θα βρίσκεται και ένας ιδιαίτερος γνώριμος. 

Στην αποστολή που θα διαρκέσει μια βδομάδα μέσα από την εταιρία του Elon Musk, SpaceX, θα συμμετέχει και ο Steve Aoki.

Όλες οι θέσεις των επιβατών έχουν αγοραστεί ήδη από τον δισεκατομμυριούχο  Γιαπωνέζο Yusaku Maezawa από το 2018, ο οποίος επικροτεί την όλη αποστολή τουρισμού στο διάστημα μέσω του dear moon project. 

Πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι δήλωσαν ενδιαφέρον και επιλέχτηκαν μόνο 8. 

Όπως δήλωσε ο Aoki, από μικρό παιδί ονειρεύεται να ταξιδέψει στο φεγγάρι και ήρθε επιτέλους η στιγμή να συμβεί. Δύσκολο να το πιστέψει ακόμη, δηλώνει ενθουσιασμένος και ευλογημένος για αυτή την μοναδική στα χρονικά στιγμή. 

Εκτός από τον Aoki στο πλήρωμα θα παρευρεθεί ο K-Pop τραγουδιστής Choi Seung Hyun,  καθώς και οι διάσημοι φωτογράφοι Rhiannon Adam και Karin Illiya.

Μαζί τους φυσικά και ο Maezawa ο οποίος δήλωσε ότι είναι ενθουσιασμένος που θα έχει αυτούς τους celebrities να τον συνοδεύουν και δεν μπορεί να περιμένει το ποσό καλλιτεχνικά θα το διαχειριστούν. 

Δείτε παρακάτω το βίντεο παρουσίασης του Steve Aoki ο οποίος έχει μια μικρή έκπληξη στο μυαλό καθώς και την παρουσίαση του υπόλοιπου προσωπικού.

home